dinsdag 4 januari 2011

Om vrolijk van te worden!

Ja, inderdaad.... ik heb vakantie.... Vandaar dat ik opeens zoveel tijd heb om te bloggen hihi. Nog maar een paar daagjes, en dan moet ik het bloggen, én de maaksels er weer "tussen proppen", helaas.

Voor de Kerst wilde ik naast de kerstboom natuulijk nog wat meer versiering in huis. Ben naar de winkel gereden, en heb daar alle bloemen en takken meegenomen die ik mooi vond om in te laten drogen. Thuis ben ik gaan kijken wat ik ermee kon.

Er zijn 3 bloemstukjes uitgekomen, welke inmiddels mooi en fris ingedroogd zijn. Gelukkig zijn ze niet te "kerst-achtig" zodat we er nog even van kunnen genieten. (Ja, de kerstboom is al weer opgeruimd, nu had ik er tijd voor. Wel jammer hoor, hij was nog mooi.)Ook een nieuw bloemstukje voor op de salontafel:


En nog een krans in echte Kerst-kleuren:
Alle drie de stukken zien er nog verassend fris uit, en ze zijn nog steeds mooi van kleur. Dat is altijd maar een verrassing vind ik.

Héérlijk, dat bloemschikken!


Toen ik nog wat oude foto´s aan het kijken was, kwam ik nog een bloemwerk tegen.
Dit stuk heb ik vorig voorjaar gemaakt, zodat er iets moois binnen stond voor de verjaardag van mijn vriend.

Hier krijg je toch helemaal een lentegevoel bij! Ik wel in ieder geval! Ik kijk er weer naar uit, naar mijn favoriete seizoen!

6 opmerkingen:

 1. ooh meid wat ben je toch super goed in bloemstukken maken!
  Prachtig en die laatste is echt een plaatje alhoewel ik het mandje met rozen ook erg mooi vind hoor!
  fijne avond
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn SUPER mooi....
  Wat goed, dat ze mooi ingedroogd zijn, dan heb je er nog lang plezier van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo tante Pollewop, via Thea kom ik zomaar op jouw blog terecht. Wat maak je mooie bloemstukken ! Wow die kun je wel neerzetten, echt super ! Ik zou eerlijk gezegd niet kunnen kiezen welke ik het mooist zou vinden....doe ze allemaal maa..hihi, leuk dank voor het delen hier van je mooie stukken! Ik ga je volgen, gezellig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oeps ik ben volger 13, ik hoop dat dat goed nieuws is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Kim,

  Je bent zo te zien meteen karrenvracht bloemen en groen naar huis gegaan! Heb je de lotto gewonnen of zo? Want in deze tijd zijn de bloemen niet goedkoop!!
  Ze zijn super geworden, je bloemstukken! Je kunt je zo rijk voelen met een paar van zulke stukken in je huis, niet?? Ik ken dat gevoel..daar word je echt blij van!
  Maar dat was je titel al!!

  Hihihi....nou Kimmetje geniet er maar lekker van meid!!

  Liefs Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie bloemstukken, zeg! Prachtig! Geniet nog van je vakantie!
  Groet, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen