woensdag 7 juli 2010

"Allessies"

Onze poezen, dat zijn mijn twee "allessies". Ik kan ze echt niet missen!

Van kinds af aan ben ik met katten opgegroeid, ben ook echt een kattenmens. Héérlijk hoe verschillend katten zijn, met hun eigen karakter.

Wij hebben twee van de állerliefste: Lola (lapjespoes) en Roesje (rode kater). Broer en zus.

Toen ik op mezelf ging wonen, wist ik al gelijk dat er katten moesten komen. Toevallig kregen we via via te horen dat ze ergens een nestje jonge katjes hadden: een nestje met 2 lapjes en 2 rode katjes. Ik was verkocht toen ik ging kijken! Natuurlijk wilde ik ze alle vier... maar helaas, daar is ons huisje toch echt iets te klein voor.

En dan... dan moet je kiezen uit 4 van die kleine hummeltjes... moeilijk hoor! Uiteindelijk van elke "smaak" maar eentje. Omdat we allebei werken, is het voor die hummeltjes wel zo gezellig dat ze met tweeën zijn! Gelukkig kreeg ik overigens snel te horen dat de andere twee ook snel een goed thuis gevonden hadden.

Ik weet het nog goed: 18 mei 2007, toen mocht ik ze eindelijk ophalen! Niet te geloven wat een super-poesjes!! 1 dag bij ons, en al zindelijk!! Ze maken (bijna) niets kapot... wat wil je nog meer?

Zie hier, broer en zus:


Roesje - Lola


Lola - Roesje


Roesje - Lola


Roesje - Lola


Lola - Roesje

Ook al hebben ze af en toe ruzie.... ze blijven onafscheidelijk! Broer en zus... :-)
3 opmerkingen:

 1. Wat leuk !!!
  Vooral die 3e foto, dat ze alle 2 omhoog kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatjes, ik ben ook helemaal weg van katten. Ik vind ze op de 1e foto om op te vreten.
  Wij hebben er 3 nu, 2 jonge en 1 oudere.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enige foto's en wat een leuke katten. Zelf ben ik dol op alles wat haar heeft en 4 pootjes of veren en 2 pootjes. Ben dol op dieren. fijne week. Hélène

  BeantwoordenVerwijderen