woensdag 29 september 2010

"A little light blue..."

Mijn tweede lingeriesetje is ook af. Hij is gemaakt van een lingeriepaketje dat ik nog had liggen: zachtblauwe glanzende lycra, met eenzelfde kleur rekbaar kantje. Ik moest gelijk denken aan "A little light blue".De BH is weer gemaakt volgens het patroon Mix25 van Merckwaerdigh. Omdat bij mijn vorige setje middenvoor niet goed aansloot, heb ik het bij dit setje een beetje aangepast. Ik heb het middenvoor 1,5 cm verlaagd, en ook versmald. Hij sluit nu wel iets beter aan, maar het is het toch nog niet helemaal helaas. Ik ga nu de volgende keer maar een maat grotere cup proberen, misschien dat het daar aan ligt. Ook mag van mij het middenvoor nog lager, ik vind de bh zo wel erg veel bedekken.
Ik heb tevens een string en een hipster gemaakt. De string is volgens het grondpatroon, hij past weer perfect! De hipster heb ook zelf getekend. Deze past ook goed, ik maak hem de volgende keer alleen een beetje hoger. Dit is nu echt een heupmodel.Verder heb ik eindelijk ook ontdekt hoe ik meer dan 5 foto's in een bericht kan plaatsen, dus: veel foto's voortaan!

Al met al ben ik best tevreden. Alleen jammer dat ik nu nog steeds "proef bh's" moet maken, omdat ze nog nét niet helemaal goed zitten....

3 opmerkingen:

 1. Van foto's van mooie setjes krijg je nooit genoeg, haha. Wat een prachtige kleur voor een setje en wat een mooie details bij de slips! Plezier met dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er zo 'op de pop' erg mooi en lief uit.
  En met Jos eens dat het een heel mooie kleur is.
  Knap gedaan...
  Het hipstertje vind ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig mooi setje. Dat kant is prachtig. Ik ben helemaal weg van je hipster. Mag ik dat ideetje ook een keer gebruiken?

  BeantwoordenVerwijderen