maandag 27 december 2010

Kerst!

Wat een Kerst dit jaar!
Normaal heb ik het liefst dat de "verplichte" kerstdagen zo snel mogelijk om zijn. Maar dit jaar niet. Deze Kerst was perfect! Nog nooit heb ik voor mijn gevoel zo´n relaxte Kerst gehad (van mijn "volwassen" leventje dan ;-) ).

Dit jaar mochten (het voelde echt als "mogen" in plaats van "moeten") we 1e Kerstdag bij mijn ouders komen eten. 2e Kerstdag hadden we niets en hebben we heel de middag gewandeld, héérlijk! Dan is het witte landschap prachtig!
Een eerder gemaakte foto van het witte winterweer...
Maar goed, 1e Kerstdag... we doen altijd cadeautjes met mijn ouders en broertje. Iedereen had er echt veel moeite op gedaan om passende en leuke cadeautjes te geven dit jaar. Ik ben zelf begin oktober al begonnen met het zoeken van passende en leuke cadeautjes voor iedereen. Het is leuk om mensen blij te maken en iets leuks te kunnen geven.
Toen we bij mijn ouders aankwamen konden we, nadat we de cadeaus bij de rest gelegd hadden, al plaatsnemen aan een werkelijk prachtig gedekte tafel! Het zag er zo mooi, sjiek en feestelijk uit! Mijn moeder had, heerlijk en slim gekookt, zodat ze zelf ook lekker bij ons aan tafel kon blijven zitten. Tussen het eten door de cadeautjes mee uitpakken. Heerlijk op het gemakje. Iedereen genoot ervan.

We zijn allemaal super verwend. Ik ben zo blij met alles dat ik jullie er graag een deel van wil laten zien!
Ik heb ook dit vilten vestje gekregen van mijn ouders, prachtig is het! Mijn moeder heeft het laten maken bij http://aukjesatelier.blogspot.com/. Echt heel bijzonder.
Ze heeft er zelf ook eentje laten maken, maar dan in paarstinten, ook erg mooi!
Het is echt een leuk cadeau, de kleuren zijn echt helemaal mijn kleuren, en het is een niet standaard vestje. Een superleuk idee!De pop waar het vestje op zit heb ik ook gekregen voor Kerst. Daar ben ik ook erg blij mee, nu kan ik voortaan foto´s maken van mijn zelf gemaakte lingeriesetjes wanneer ik wil.
Hier nog een paar foto´s waarop ik het vestje aan heb. Het past gelukkig!Nou, het is toch weer een lang blogbericht geworden zo... Het was eigenlijk de bedoeling om wat andere postjes te plaatsen, maar die volgen. Ik ben zo blij met hoe fijn deze Kerst was, dat ik daar graag eerst wat over wilde schrijven!

3 opmerkingen:

 1. HOi KIm,

  Wat leuk dat alles zo perfect gegaan is!
  Heerlijk voor je.

  Je vestje is mooi, jammer dat je hoofd eraf gesneden is!!Je keek vast heel blij!!

  Wij hadden ook hele leuke dagen!

  Fijne week,en een goeie roetsjjjjjjjjj

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto van je voortuin...
  En leuk dat je blij bent met je kadootjes.
  Het vestje staat ook erg mooi, en nu kan je ook op je paspop fotograferen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Kim,
  Ik kreeg een linkje naar je blog om het vestje te bewonderen... ;)
  Erg leuk om je foto's te zien!
  Veel plezier ermee :D
  Groetjes Aukje

  BeantwoordenVerwijderen