maandag 28 februari 2011

Liebster Award

Ik voel me zo vereerd! Ik heb zomaar een award gekregen! Echt superleuk! Aangezien ik nooit in de prijzen val, wordt ik hier helemaal happy van!

Van Diana van ´Lingerie van Poetsie´ (http://poetsie.blogspot.com/http://) heb ik een award mogen ontvangen. Ik ben echt supertrots dat ik van haar een award krijg. Ze maakt hele originele en in mijn ogen vernieuwende lingerie. Ik volg haar erg graag, en ik kan veel van haar ´leren´. Dankjewel Diana!

Ook heb ik van Hennie van `´T Brook 34` (http://hennie-myblog.blogspot.com/) een Liebster Award gekregen. Ook hier ben ik superblij mee. Hennie maakt ontzettend leuke dingen, voor mijn gevoel doet ze dat met liefde. Ook haar blog lees ik graag. Dankjewel Hennie!

Nu is het doel van de Liebster Award om hem door te geven aan blogs die je graag leest en die nog niet zo ´bekend´ zijn.
Ik wil geen spelbreker zijn, absoluut niet, maar ik vind echt dat alle blogs die ik volg een award verdienen, en ik mag er maar 3 kiezen... Nu hebben ze volgens mij onderhand allemaal al van anderen een award mogen ontvangen, dus hoef ik ook niet meer die moeilijke keuze te maken....

2 opmerkingen:

 1. Nooit in de prijzen val... nu heb je er inene 2..
  Wel verdiend hoor!!!
  Hoe ist met je jurk verder?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo...dat is niet niks!!Heel erg leuk voor je!!

  2 awards in een keer,gefeliciteerd hoor!

  Het is je van harte gegund!

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen