dinsdag 28 februari 2012

Misbakseltje

Allereerst van harte welkom aan mijn nieuwe volgers! Dankzij de Liebster Award die ik van Schunsland en van Poetsie Lingerie  heb mogen ontvangen (superlief, dankjulliewel!!) heb ik er een paar nieuwe volgers bijgekregen. Ik heb al zeker bij jullie blog gekeken, maar nog geen tijd gehad om te reageren. Dat komt nog!
Helaas mislukt er ook wel eens wat... Een hele poos geleden kon je op het lingerieforum mee doen aan een thema ´kantje verven´. Hierover heb ik al eens een klein postje geschreven. Nou, mijn creatie van het kantje verven is mislukt. Ik heb alleen een bh gemaakt, en zelfs deze is niet helemaal af omdat hij niet past...

Voor degenen die mijn postjes van de kanten bh´s hebben gelezen: ik heb het patroon van Merckwaerdigh, Mix 30, zo aangepast dat ik dacht dat het zou passen. Helaas past hij nu nog net niet. De volgende poging wordt toch een maat groter...


De combinatie van materialen is heel anderd dan gewoonlijk voor mij, het lijkt wel een Carnavals-bh.... Ik denk dat ik hem wel mooier had gevonden als ik bij de gehele bh het geverfd kantje over de felgroene lycra had gespannen...

 
Het is zonde, en ook een beetje frustrerend...
Inmiddels ben ik met een andere bh bezig... laten we hopen dat dat een beter exemplaar wordt...

7 opmerkingen:

 1. Ik vind dit wel een leukerd. Probeer eens een knip te geven, op de plek waar de bh knelt. Wellicht kun je deze romp als pasromp gebruiken.
  Goed dat je niet opgeeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Kim...eigenlijk vind ik het wel een leukerd!!
  Maar inderdaad, het kantje helemaal over de lycra zou ook wel mooi zijn.
  Toch weer kammer dat omdanks de inspanningen het weer net niet goed is...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ook ik vind het een leuk geheel hoor ook de kleur combi vind ik leuk. jammer dat het nog net niet past. succes met de volgende.

  groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms zit het mee en som zit het tegen maar je kleurtje is wel lekker knal zeg! Succes hoor met je volgende poging!
  fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vindt erg leuk. Als je deze toch niet afmaakt kun je er de schaar in zetten om te kijken wat een mogelijk oplossing voor je zou zijn?!

  Succes met de volgende BH.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is inderdaad een fel-gekleurde bh, maar ik vind het niet zo'n verkeerde, hoor! Maar ja, als het niet past houd het op. Succes met je volgende creatie!!
  Groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, soms werkt het wel in je hoofd, maar pakt het in de realiteit toch anders uit, maar als je het niet probeert, dan kom je er ook niet achter toch! Ik vind het wel een leuke combinatie zo. Verder sleutelen en hopen dat de volgende wel helemaal naar je zin is.

  BeantwoordenVerwijderen