zondag 28 juli 2013

Zijn we weer! Eindelijk...

Eindelijk.... het heeft echt eindeloos geduurd voor ik weer eens een blogpostje plaatste... Ook heb ik niet veel bij anderen gereageerd (wel gelezen overigens!).

Eindelijk lijkt er nu wat meer tijd te komen. Ik had mezelf voorgenomen om allemaal foto´s van de verbouwing te plaatsen, zodat ik ook voor mezelf een soort van dagboek had. Alleen... dat gaat m niet worden. Inmiddels heb ik ruim meer dan 1000 foto´s (ja, mijn moeder is een ijverige fotografe...) en ik kan steeds maar geen keuzes maken...

Ik laat jullie nog eens binnen laat kijken per ruimte (van oud naar nieuw), maar dat zien we wel wanneer.
Nog steeds is niet alles klaar, de gehele buitenkant van ons huisje moet nog geschilderd worden, ook alle kozijnen nog aan de buitenkant. De tuin moet nog aangelegd (maar dat moet groeien met de jaren, en vind ik ontzettend leuk om te doen), de oprit willen we nog omleggen... Maar dat gaat allemaal zeker minimaal nog 1 jaar duren.
Binnen is het wel zo goed als klaar.

Inmiddels ben ik, op 2 dagen na 37 weken zwanger, en zwel ik nogal op van het warme weer haha. Dus meer dan hier en daar een klein beetje verfen, wat gaatjes dichtstoppen, opruimen en wat naaiwerk lukt me niet meer. Maar dus wel weer tijd om lekker te bloggen en de freubelen. Dat heb ik echt bijna 2 jaar moeten missen.

Wel heb ik de gordijntjes voor onze babykamer gemaakt. Met hulp van mijn moeder (ik had nog nooit gordijnen gemaakt). Ze heeft voor onze babykamer ook het ´vintage-mandje´ gemaakt van dezelfde stof als de gordijntjes: Marian van o.a. Twist

Hier wat fotootjes van de gordijntjes, ik vind ze zelf erg leuk geworden:

Omdat de stof met de ezeltjes / zebra´s niet verduisterend genoeg is, zijn de gordijntjes dubbel gemaakt met een donkere stof aan de binnenkant. Deze donkere stof loopt door als zoom van de voorkant van de gordijntjes.

Nu kunnen we beginnen met het maken van het hemeltje voor bij het bedje!

Hopelijk kan ik dit jullie snel laten zien!

Fijne zondag....

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je weer tijd hebt om creatief bezig te zijn. Mooie gordijnen heb je voor de babykamer gemaakt.

  Heel veel succes met de laatste loodjes van de zwangerschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk weer eens een bericht je van jou voorbij te zien komen.
  Fijn hoor om weer een beetje tijd te hebben voor creatieve dingen.
  Vind de gordijnen heel erg leuk geworden, ook dat het zwarte doorloopt naar de voorkant is mooi zo.

  Veel sterkte en succes met de laatste loodjes.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Kim, welkom terug. Mooie gordijnen heb je gemaakt.
  Heel veel succes met de laatste loodjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Kim, wat leuk dat je weer ' terug' bent! En wat een spannende/leuke tijd nu voor jullie! Mooie gordijnen heb je gemaakt en het mandje had ik inderdaad al voorbij zien komen! Speciaal zo'n familie-mand!
  Groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi postje...en je gordijntjes komen erg mooi uit zo op de foto.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wens je veel succes met de voltooiïng van de verbouwing( wij zijn al jaren bezig, haha) en een voorspoedige bevalling, wat leuk zeg een baby!

  Groetjes Janny
  (Rozen)

  BeantwoordenVerwijderen